kőműves, burkoló ,szobafestő,bontás, lakásfelújítás,falazás,vakolás,betonozás,mázolás,tapétázás,bontás,kémény,gipszkarton,üvegtégla,üvegmozaik,ajtó,abFőoldal
Bontás árak
Betonozás árak
Burkolás árak
Falazás árak
Vakolás árak
Gipszkartonozás árak
Szobafestés árak
Zsákos sittszállítás árak
Takarító női árakKöszöntöm az oldalamon!

Novák Júlia vagyok már 25 éve foglalkozom takarítással.  A tisztaság mindenki számára igencsak fontos, nem csupán a higiénia miatt, hanem a komfortérzetünk is sokkal jobb, ha egy rendezett, kitakarított helyiségben tartózkodnak. Ha takarításra van szüksége, kérem keressen engem bizalommal. Telefon számom: + 36 20 594 0515  Nem nagy üzemi takarítással foglalkozom. Első sorban kisebb irodák és üzlethelyiségek illetve ház, lakásfelújítás után takarítás . Természetesen Konyhák és orvosi illetve állatorvosi rendelők higiénikus ki takarítása is a fő tevékenységem. Az árakról következő linken keresztül érdeklődhet.: Takarító női árak itt! Ha szükséges hétvégén is takarítok a munkatársaimmal! Pipere takarítás igény és megegyezés szerint. Az apró részletek az élet bármely területén számítanak, így a takarítás terén is, ezért nem véletlen, hogy egyre több ügyfelem veszi igénybe piperetakarítás szolgáltatásomat, ugyanis egyetlen oda nem illő folt is képes lerombolni egy alapvetően látványos közösségi tér vagy nyilvános mosdó megjelenését.

Szolgáltatási terület:
Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Kerületekben és környékén.

Köszönöm a figyelmét!

Novák Júlia

Telefon: +36 20 594 0515

e-mail: julianna.takaritono@gmail.com

Honlapom:

http://www.takarítónő.huwww.felujitasepites.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!